Okej, det här har inte något med Darren Shan att göra, men den här bloggen fungerar ju också lite som min personliga blogg, och jag är så glad just nu att jag bara måste få skrika ut det här till världen. Det är nämligen så att jag har vunnit 100 000 kronor! Jag brukar väldigt sällan vinna saker, och jag har definitivt aldrig vunnit något i den här storleken förut. Då och då köper jag en Trisslott, och det mesta jag har vunnit hittills är 150 kronor. Och nu kammar jag hem en riktig storvinst. Jag kan fortfarande inte förstå att det är sant. Det är ju som de säger – plötsligt händer det faktiskt!

Jag började förstås genast fundera över vad jag ska göra för pengarna, och en sak som jag definitivt ska göra är att jag ska få altanen inglasad. En inglasning av altanen har funnits med länge i tankarna, men jag har inte känt att jag har haft ekonomin. Den svenska sommaren är ju verkligen inte att lita på om man säger så, och vill man kunna njuta av sin altan även under de regniga dagarna så är inglasning det perfekta alternativet. Visst, det är tak på altanen, så man kan ju sitta där när det regnar även utan att glasa in, men det blir lite för ruggigt Ibland blåser det ju så att regnet blåser in också, så det blir helt enkelt ingen mysig stämning.

En inglasad altan kan man dessutom möblera mycket mysigare eftersom man inte behöver tänka på vädrets makter eller på att det ska komma någon grannkatt och kissa i utemöblerna. Man kan ha en matta på golvet till exempel och man kan satsa på ett lite snyggare möblemang. Det blir lite som ett extra rum under sommaren kan man säga. Jag längtar redan – det kommer att bli hur bra som helst!

Leave a Reply