Jag har mina funderingar på om det är möjligt att förändras. Man brukar ju prata om att det är viktigt att utvecklas, men behöver det betyda att man förändras? Jag vill nog säga att det är nödvändigt många gånger att göra det, att få till en förändring, speciellt om man har fastnat i livet eller i en tanke. En förändring kan vara stor, men den kan också vara liten – så liten att det knappt märks att den har effekt. Så var det för mig när jag provade Burt’s Bees.

Burt’s Bees handlar om det mest naturliga som finns i världen, nämligen den eleganta och vackra honungen som våra bin ordnar åt oss. Att honung har väldigt många hälsosamma användningsområden är känt sedan länge, och då speciellt som näringsämne. Men honung är också bra att använda sig av när det kommer till hudvård och allmänt välbefinnande. Det som dessa bin också skapar som är bra för oss människor och våra kroppar är bivax, och det är allt mer normalt att man ser dessa komponenter i framgångsrika produkter som har subtila men, över tid, tydliga positiva effekter på våra kroppar. Burt’s Bees produkter, som kan användas i princip överallt, är ett tydligt exempel på det.

Den här lilla förändringen som jag pratade om beror på just dessa. Jag har innan dessa produkter har stora problem med min hy och det har aldrig riktigt varit så att jag hittat något som hjälper mig på ett bra sätt. Men genom att prova på dessa produkter, kontinuerligt över lång tid, så har min hy blivit bättre och bättre. Även om det har gått sakta så kan jag idag se de tydliga effekterna, speciellt när jag jämför med hur jag såg ut innan jag började med det. Det är därför som jag gärna rekommenderar dessa produkter till alla jag träffar, och är ni som läser intresserade av det så kan ni köpa Burt’s Bees här!

Leave a Reply