Ibland blir man bara så trött. Hemska saker och ting händer i världen, och för all del också i Sverige, som gör att man bara vill gå i ide. Men hur hemskt det än kan låta så är det de ”små” sakerna, relativt sett, som gör en mest trött. Häromdagen när jag skulle iväg till jobbet så upptäckte jag att någon ”roat” sig med att repa hela sidan på bilen, antagligen med en nyckel eller något liknande. Den som gjorde det tyckte säkert att det var helt otroligt roligt och kul, ha ha ha. Själv kunde jag av någon anledning hålla mig för skratt. Det är svårt att förstå vad det är för sorts människa som gör något sådant här. I grund och botten är det ett psykopatiskt beteende, att finna nöje i andra människors misär. För självklart var skälet till att den skyldige gjorde det att han visste hur ledsen den drabbade skulle bli.

Bilen var parkerad på gatan, och inte i ett garage, så någon kanske tycker jag får skylla mig själv men hallå! Så kan man inte tänka, folkvett är folkvett, och bara för att det står en bil på gatan behöver man inte repa den.

Det är så tröttsamt. Nu kommer jag att få betala dyra pengar, och samtidigt vara utan bil, för att få det hela fixat. Lyckligtvis känner jag till en plåtverkstad som är bra och inte hutlöst dyr. Försäkringen täcker också en stor del av kostnaderna, men gratis kommer det ju definitivt inte att bli. Nylackerad bil är alltid trevligt, men inte på det här viset. Men vis av skadan kommer jag definitivt att skaffa en bra garageplats, så att det här förhoppningsvis inte händer igen. Chansen att polisen fångar förbrytaren är ju väldigt låg. Det jobbigaste är nog dock att inte ha en bil några dagar men men. Kollektivtrafiken fungerar ju okej.

Leave a Reply