Hjälp från proffsen

Author: Admin

Jag bor i en bostadsrätt och trivs bra med det. Man har ganska fria tyglar att göra vad man vill (inom vissa ramar), så man får många av fördelarna med att bo i villa samtidigt som man slipper många av nackdelarna. Man behöver till exempel inte klippa gräs eller skotta snö. Jag trivs också väldigt bra med mina grannar och jag gillar vår bostadsrättsförening. Dessvärre är det lite si och så med föreningens ekonomi, så nu har det blivit nödvändigt med ett kapitaltillskott.

Mina kunskaper inom det här området sträcker sig inte så långt. Jag har alltid haft svårt att greppa ekonomi (inte min egen, som tur är), och om man inte riktigt förstår kan man ju lätt känna sig lite orolig när det pratas om sådant. Därför känns det otroligt skönt att föreningen har valt att ta hjälp av Bostadsjuristerna, som är experter på i princip allt som har med bostäder att göra. De finns med som rådgivare och för att svara på frågor.

Jag känner mig i alla fall väldigt lugn när jag vet att vi har proffs bakom oss som ser till att allt går rätt till och som kan hjälpa till att reda ut saker. Det är absolut inte så att jag har några misstankar om att det skulle vara något fuffens, men det känns fortfarande bra för mig som är dåligt insatt att man tar hjälp av kunniga personer som vet hur man gör i sådana här situationer. Nu är det inte någon väldigt stor fara på taket, vad jag har förstått, men det gäller ju att ta tag i bekymmer innan de så att säga blir bekymmer.

Så jag hoppas att det här löser sig så att vi får fortsätta ha lugn och ro i vår fina bostadsrättsförening som vi trivs så bra i!

Leave a Reply