Hejsan hoppsan!

Author: Admin

Två år! Så länge sedan var det som jag uppdaterade bloggen. Det är en väldigt lång tid. Har jag ens några läsare kvar? Om jag har det: Hej igen! Jag tog visst ett ganska långt blogguppehåll, men nu är jag tillbaka igen. Jag vet egentligen inte ens varför jag slutade blogga. Det rann bara ut i sanden, och så plötsligt hade det gått två år. Men nu är det som det är. Ibland blir det som det blir. Frågan nu är väl bara om det kommer dröja ytterligare två år innan jag skriver nästa inlägg? Jag hoppas inte det, men man vet aldrig. Hur som helst så väljer jag att fokusera på i dag och på det här inlägget, och så får vi se vad som händer.

Massor av läsning
Under de här två åren har jag hunnit med en hel del läsning och hittat flera riktigt bra böcker. Jag tänkte dock inte att jag skulle skriva om det här nu, utan att jag skulle göra ett inlägg för varje bok. Kanske inte om alla böcker, men om de som jag tyckte om. Som en liten recension. Eller tips om man vill då, jag tänker inte dela några spoilers utan bara vad jag tyckte om böckerna och vilka jag tycker att ni ska läsa. Kanske skriver jag en rad om de jag inte tyckte var så bra också. Ibland kan det ju vara så att man hör om någon bok som ska vara så bra, och så läser man den och så var den inte så bra. Jag tror att det ofta är att man har för höga förväntningar för att man har hört att den är så bra.

Hur som helst så var de flesta av böckerna jag läste ändå helt okej. Jag avslutade alla, och det ser jag ändå som ett betyg på att de var läsvärda. Det är ganska sällan jag lägger ifrån mig en bok utan att läsa klart den, men det händer ibland. Nåväl, nu ska jag ta och beställa lite nya påsklämmor från www.klammor.se. Vi hörs!

Leave a Reply