En härlig semester

Author: Admin

Jag skulle vilja ta tillfället i akt och rekommendera ett bra hotell som jag bodde några nätter på under min semester. Det handlar om detta hotell i Dalarna, närmare bestämt Green Hotel, som ligger i en av de mest fantastiska omgivningar som jag har upplevt. Utsikten över den stora sjön Siljan var verkligen något alldeles speciellt, och hotellet i sig var också väldigt vackert med en tydlig känsla av Dalarna.

Det var så fint och mysigt där att man knappt ville lämna hotellet, och det gjorde jag inte så mycket heller. Man behöver ju inte vara ute och fara och flänga bara för att man är på semester. När jag har semester vill jag vila upp mig. Så varför kan jag inte lika gärna vara hemma då, kanske ni tänker, men det faller väl sig ganska naturligt. Hemma finns alla måsten med städa och diska och man är i sin vardagliga lunk som är svår att komma ur. På ett hotell behöver man inte bry sig om sådant, vilket gör det väldigt mycket enklare att slappna av.

Dessutom är det ju alltid positivt med miljöombyte, och det går ju att uppleva härliga saker även om man bara befinner sig på hotellet, som i mitt fall med underbara miljöer, god mat och lugn och ro. Det var hur mysigt som helst att ta med sig en bok och sätta sig ute någonstans och bara andas in den friska luften och läsa. Väldigt stärkande. Hotellrummet hade dessutom en mysig balkong där man kunde sitta och titta på utsikten.

Så om ni ska till Dalarna eller bara letar efter att mysigt hotell att semestra på så tycker jag definitivt att ni ska bo på Green Hotel. Det ligger väldigt bra till, i Tällberg mellan Leksand och Rättvik med närhet till både Falun/Borlänge och Mora.

Leave a Reply